Serafijn "On the Wings of an Angel"
Chakraremedies

Beschrijving van de chakraremedies van Serafijn Remedies. Gebruik de remedies op de chakrasteen.

 

 In zeven stappen naar een beter leven!
Een reis door uw eigen geest met als doel om gelukkiger, vriendelijker en gezonder door het leven te gaan. Door deze reis te aanvaarden leert u in zeven stappen de kwaliteit van uw leven op een hoger niveau te brengen. De kosmos is volledig opgebouwd uit energie. Vanaf het kleinste deeltje, atomen en nog kleinere elementen tot aan complete zonnestelsels, alles is energie. Energie gaat ook nooit verloren. Het wordt alleen omgezet van de ene vorm in de andere vorm. Zo kan elektriciteit bijvoorbeeld omgezet worden in warmte, of windenergie worden omgezet in elektriciteit.

Ook in ieder mens stroomt energie. Gedachtepatronen zijn een pure vorm van energie. Kleine chemische en elektrische signalen vormen uw gedachten. De energie stroomt zeer gecontroleerd door uw lichaam. Het is een samenwerking tussen de geest en het lichaam. In uw lichaam zijn bepaalde knooppunten van energie die aanwijsbaar zijn. Zo ontwikkelen zsich in de eerste ongeveer 40 levensjaren een aantal energiecentra, die we chakra's noemen. Chakra is Sanskriet voor wiel. De naam chakra geeft beweging aan, draaiing. Een goed gezond lichaam met een goed gezonde brein heeft ook goedwerkende chakra's. Een psychisch of een lichamelijk probleem uit zich in een verstoring van de energiestroom. De chakra's verwerken de energie niet zoals het hoort. Deze verstoring is met enige oefening voelbaar door de hand langs het lichaam en langs de chakra's te laten gaan.

Ieder mens heeft wel eens problemen, heeft wel eens dingen meegemaakt die eigenlijk niet zo gezond zijn of zelfs uitermate traumatisch waren. Deze ervaringen zetten zich vast in de geest, maar ook in het energetische lichaam. De energiestroom is dan blijvend verstoord. Door middel van alternatieve geneesmethoden als bloesemtherapie en edelsteentherapie trachten we die verstoring op te heffen, trauma's te laten verwerken en de energieverstoringen te laten verdwijnen.

De chakra's ontwikkelen zich vanaf de geboorte tot ca. uw 40e levensjaar. De eerste chakra's ontwikkelen zich tijdens de kindertijd en zijn erg gebonden aan het lichaam. Later ontwikkelen zich ook chakra's die te maken hebben met liefhebben en met uw spirituele ontwikkeling. En ergens op die weg van ontwikkeling zijn er defecten ontstaan in dat energiesysteem die de werking van de chakra's tegen gaan, waardoor lichamelijke klachten ontstaan, of haat, ruziegedrag, angsten, verlegenheid, dominantie en allerlei andere mentale klachten.

Om een goed mens te zijn of te worden zou je eigenlijk de ontwikkeling van de chakra's opnieuw moeten doen, maar dat gaat niet, ten minste niet in dit huidige leven. Maar het is wel mogelijk de energiecentra stuk voor stuk van laag naar hoog te corrigeren en weer goed te laten functioneren. Op die wijze geeft u uw energiesysteem een 'grote onderhoudsbeurt'.

Het einddoel daarvan is goedwerkende chakra's, waardoor probleemgedrag vermeden wordt en lichamelijke klachten zoveel mogelijk door uw eigen ingebouwde interne genezer opgelost worden. Hiertoe zijn er zeven remedies ontwikkeld, de Serafijn Angel Essences "On the wings of an Angel", die u stuk voor stuk helpen de energiestroom in uw lichaam te corrigeren, waardoor u zich een steeds beter mens gaat voelen. De namen van de remedies zijn gekozen omdat dit de namen zijn van de lichtwezens die van oudsher gekoppeld zijn aan de chakra's waarvoor de remedies bestemd zijn.U krijgt zeven verschillende Serafijn Angel Essences, zeven chakrastenen en een leren buideltje. In elke fase brengt u 's ochtends vijf druppels van de betreffende Serafijn Angel Essence op het chakrasteentje aan, dat u in het buideltje om uw nek hangt. Het buideltje hangt in uw etherisch dubbel, ter hoogte van uw hartchakra. De energie van de Angel Essence wordt via het chakrasteentje overgebracht in uw etherisch dubbel, waar het zijn positieve uitwerking op uw aura en energiesysteem geeft. Elke ochtend wordt de energie aangevuld door nieuwe druppels op de chakrasteen aan te brengen. De chakrasteen zuigt de druppels en de energie op, om het daarna langzaamaan weer af te staan, gedurende de dag. Bij dit systeem hoeft u geen druppels in te nemen of op uw huid te smeren. Uiteraard is het chakrasteentje niet giftig en niet belastend voor het milieu. Kijkt u eventueel bij Chakrasteen in het menu voor meer informatie. Ook op ons forum is geschreven over de chakrasteen. Elk flesje is goed voor ca. ťťn maand gebruik.Bij elke fase horen meditatieoefeningen. Het mediteren gaat het beste indien u er wierooksticks bij brandt, die specifiek voor deze fasen zijn geselecteerd. U kunt dus naast de set met essences, chakrastenen en buidel ook de Serafijn 'On the wings of an Angel' wierookset bij bestellen. Deze bestaat uit een luxe houten wierookbrander doos en twee hexagonale tuben Krishan Wierook per fase, dus 14 tuben in totaal. Krishan Wierook is zuivere wierook van de beste kwaliteit, speciaal door onszelf op die kwaliteit geselecteerd en geÔmporteerd.

Elke fase duurt ca. een maand, zodat u uzelf in een spirituele reis van zeven maanden kunt transformeren in een gezonder en gelukkiger mens.

Voor wie is deze set bestemd?


Deze set is bestemd voor ieder volwassen persoon die een rijker en gelukkiger bestaan willen realiseren voor zichzelf en voor anderen. Tevens zijn de oefeningen en de te creŽren status van groot belang voor iedereen die zich met healing bezighoudt.

Kwaliteit


De remedies zijn van uitstekende kwaliteit. De remedies zijn geen samengestelde flesjes, maar gemengde moedertincturen, zodat de remedies ťťn geheel vormen en de werking van de afzonderlijke bloesems/edelsteenremedies overtreffen.

Fase 1, Michael (aarding)


Herwin uw energie en levenskracht!

De reis begint aan de basis van uw bestaan, net als toen u net geboren werd. Het prille begin waar alleen de veiligheid van de buik van uw moeder uw bekende omgeving was. Een gevoel van thuis zijn, daar te zijn waar u hoort te zijn, goed geaard noemen we dat. De eerste fase van de reis neemt uw gevoelens mee terug naar die veilige thuishaven. U ervaart hoe het was om goed geaard te zijn en houdt die ervaring vast.

Door de specifieke combinatie aan bloesemremedies en edelsteenremedies leert u opnieuw om energie uit de aarde op te zuigen. Het zorgt voor een verankering van de ziel in het aardse bestaan. Dit is de basis van waaruit u uw reis kunt gaan vervolgen. De basis moet goed zijn, anders is het niet mogelijk uw reis met het hoogt mogelijke resultaat te vervolmaken.

Goed geaard zijn is ook een voorwaarde voor vrouwen om goed en gezond kinderen te kunnen baren. Emotionele problemen, angsten en trauma's dienen aangepakt te worden, alvorens het geboorteproces op gang gebracht wordt. Voor mannen is het ook een voorwaarde om fysiek te kunnen presteren. Zonder aarding geen grote prestaties.

Het proces gaat gepaard met ademhalingsoefeningen om de aarding te stimuleren en te leren energie op te zuigen.

Michael is de aartsengel die verbonden is met de aarding. Hij staat voor het creŽren van familiebanden op basis van liefde en vriendschap en voor het regenereren van uw lichaam.

Oefening bij deze fase.

De meditatieoefening vindt u in de gebruiksaanwijzing die bij de set geleverd wordt.

Fase 2, Metatron (seksuele energie)


Bescherm uw vitale levenskracht

Leer weer van het leven te genieten, leer weer van uw lichaam te genieten! Door het inhouden van emoties, het niet voldoende uiten, wordt de souplesse van uw lichaam ernstig geremd. Door de Metatron Essence schept u de mogelijkheid uzelf te zijn, u te uiten op de manier die u wenst. U leert uw eigen welzijn te waarderen en een situatie te creŽren om dit welzijn te kunnen handhaven. U verandert van een kritisch mens in een mens dat plezier maakt, geniet van uw lichaam en leven.

Geniet ervan om uw lichaam gezond te maken, verzorg uzelf zo goed mogelijk. Geniet van liefde en uw seksualiteit.

Metatron is de engel die ons leert juist te denken en te handelen. Hij leert ons met mate te eten en leert ons de weg terug te vinden naar liefde en genot van eigen lichaam.

Oefening bij deze fase.

De meditatieoefening vindt u in de gebruiksaanwijzing die bij de set geleverd wordt.

Fase 3, UriŽl (Tevreden over mezelf)


Verandert u van een dienaar in een strijder.

Hoe u zich verhoudt tot een ander bepaalt hoe u zich voelt. Juist door weestand te kunnen bieden aan invloeden van anderen bepaalt uw eigenwaarde en uw eigen zijn. In het volwassenwordingsproces gaat u uitdagingen aan, die uw zelfvertrouwen sterken. U maakt fouten en leert daarvan, u doet zaken goed en leert ook daar van. Deels gaat dit proces meestal niet helemaal naar wens en uw eigenwaarde wordt dan ook deels bepaald buiten uzelf. Het ligt verankerd in de omgeving waar u functioneert. U streeft naar erkenning door hard te werken, maar geeft de macht aan anderen om te bepalen wie of wat u precies bent.

De UriŽl-remedie zorgt ervoor dat u getransformeerd wordt van een dienaar naar een strijder. U leert dat u weet wie u bent en hoe u zich verhoudt tot de buitenwereld. U ziet uw dromen werkelijkheid worden door te weten waarvoor u werkt en strijdt. Dit proces wordt ondersteund door de UriŽl-remedie.

Oefening bij deze fase.

De meditatieoefening vindt u in de gebruiksaanwijzing die bij de set geleverd wordt.

Fase 4, RafaŽl (onvoorwaardelijke liefde)


De verandering van tijdelijke pleziertjes naar echte liefde, een stap die iedereen maakt zo rond het dertigste levensjaar. Willen settelen, huisje, boompje, beestje. Als er niet onvoorwaardelijk van je gehouden is tijdens je kinderjaren en de jonge volwassenheid, dan wordt het moeilijk anderen onvoorwaardelijk lief te hebben. Vaak worden de negatieve ervaringen op anderen geprojecteerd. Voorwaardelijke liefde. De remedie RafaŽl leert ons dat vreugde komt uit contacten met anderen. Macht, geld en seks is minder belangrijk dan onvoorwaardelijk lief te kunnen hebben. Onvoorwaardelijke liefde kunnen geven is ook van belang voor een ieder die helpt anderen te genezen, in het alternatieve, maar ook in het reguliere gezondheidsproces.

Hou van uzelf, dan pas kunt u ook van anderen houden, obstakels verwijderen, liefde vinden. Het leert u de trauma's door verloren liefden, gebroken relaties te overwinnen en uw hart open te stellen voor iedereen die uw liefde nodig heeft.

RafaŽl leert ons ons hart te openen voor onvoorwaardelijke liefde.

Oefening bij deze fase.

De meditatieoefening vindt u in de gebruiksaanwijzing die bij de set geleverd wordt.

Fase 5, GabriŽl (de boodschapper)


Eerlijkheid zorgt voor een goede energiestroom in het lichaam. Indien u zich niet uit op een eerlijke en correctie manier, dan stroomt de energie weg, wat u ervaart door vermoeidheid en zwakte. Indien u niet goed luistert naar wat er gezegd wordt, dan mist u de aanwijzingen voor contacten met uw hogere ik. Lawaai, leugens en overdrevenheid vertroebelen onze innerlijke stem.

GabriŽl leert u helder te communiceren. U leert dat altijd de waarheid vertellen leidt tot een beter contact met uw eigen hogere ik. U leert uw gevoelens te uiten en wordt gezien als een betrouwbaar persoon.

Oefening bij deze fase.

De meditatieoefening vindt u in de gebruiksaanwijzing die bij de set geleverd wordt.

Fase 6, Shekhinah (Wijsheid)


Helpt u het innerlijke licht in alles dingen om u heen te zien. Helpt u uw intuÔtie en uw wijsheid te combineren. U creŽert wat u denkt. U bent in staat uw denken zodanig te beheersen dat u precies datgene heeft wat u wenst in de vorm van ideeŽn en beelden. Indien u zich onzeker voelt, dan realiseert u zich dat u een tekort aan aarde energie heeft; een tekort aan de energie van Fase 1, MichaŽl dus. Alleen door u opnieuw in te denken dat u energie uit de aarde naar binnen laat stromen, zoals u geleerd heeft tijdens fase 1, herstelt u uw aardse energieniveau, waardoor de onzekerheid wegebt. U bent in staat uzelf te bevrijden van de problemen die zich voordoen in elk van de eerdere fasen. Uw innerlijke genezer draait probleemloos op volle toeren.

Door dit vaker te doen en vol te blijven houden zal het proces zich gaan automatiseren en leert u constant op een hoog energieniveau te blijven. U heeft uw leven drastisch kunnen verbeteren.

Shekhinah leert u uw energie te gebruiken om harmonie te creŽren in plaats van strijd. Zij leert u problemen vanuit een holistisch perspectief te benaderen en van daar uit op te lossen. U raakt niet meer verstrikt in details, maar richt zich op het geheel.

Oefening bij deze fase.

De meditatieoefening vindt u in de gebruiksaanwijzing die bij de set geleverd wordt.

Fase 7, De Meester (Universele Liefde)


De hoogste vorm van spiritualiteit, de verbinding met de kosmos. Het witte licht. Let u er op dat u pas aan deze fase begint als u zeker bent dat u de mogelijkheden van de eerdere fasen volledig benut heeft. Het opent de weg naar spirituele inzichten, u weet wat u kunt en wat u bent. U kijkt terug op de vorige fasen waarbij u geleerd heeft zich te aarden, geleerd heeft te zijn, geleerd heeft te houden van en uitsluitend de waarheid uit te spreken. U krijgt een positieve kijk op het leven en ziet het nut van aardse problemen en voelt oplossingen in u opkomen. U ziet in dat we op aarde zijn met een doel en dat we geleid worden door een hogere sterkere macht dan wijzelf. U leert dankbaar te zijn voor wat u heeft en leeft vanuit die dankbaarheid.

Oefening bij deze fase.

De meditatieoefening vindt u in de gebruiksaanwijzing die bij de set geleverd wordt.


In deze balk vindt u gerelateerde producten en informatie over waar de producten aangeschaft kunnen worden. (Op de plaatjes klikken.)

Alle Serafijn "On the Wings of an Angel"-producten vindt u hier.


Chakra-testset, met de remedies van "On the Wings of an Angel".


Informatiekaart in kleurenprint, gelamineerd. ca. 21 * 30cm (A4-formaat), dubbelzijdig bedrukt.

Korte beschrijvingen van alle Bach Bloesem Remedies en alle Serafijn Remedies.

Onmisbaar voor elke therapeut en zelfbehandelaar.


Informatieboekje met beschrijvingen van alle Serafijnproducten.

Beschrijvingen van:

Serafijn Single Remedies
Serafijn Chakrasteen
Serafijn "On the wings of an Angel"
Serafijn Essentieel Healing Systeem Serafijn Edelsteenremedies
Serafijn Combinatieremedies

Geschreven door Frank Fokke, 32 pagina's, met 76 kleurenfoto's en illustraties.


Poster met foto's van alle Serafijn Remedies. A4-formaat (21 * 30cm), gelamineerd.

© Frank Fokke 2006.
Niets van deze pagina's mag worden gekopieerd in boekvorm of op digitale wijze zonder uitdrukkelijke toestemming van de eigenaren.

Serafijn Remedies, eerlijke zuivere remedies!