Serafijn "Essential Healing Set"
Chakraremedie-healing set

Beschrijving van de essential healing set van Serafijn Remedies. Gebruik de remedies op de chakrasteen.

 

 Het Essential Healing System van Serafijn RemediesDe Serafijn “On the wings of an Angel” remedieset bestaat uit 7 verschillende remediecombinaties, specifiek geënt op gebruik voor de bijbehorende chakra’s. Deze set kan ingezet worden voor een spirituele reis door de eigen geest. Stuk voor stuk worden alle chakra’s weer in evenwicht gebracht, met als doel: een beter, gelukkiger leven te kunnen leiden.

Deze set is echter ook anders te gebruiken, namelijk als Essential Healing System. Het energetisch lichaam is voorzien van zeven hoofdenergiecentra, de hoofdchakra’s genaamd. Een ziekte of mentaal probleem is altijd zichtbaar in de aura van een mens (of dier), en derhalve ook als verstoring in een of meer van de chakra’s.

Door met behulp van de Serafijn “On the wings of an Angel” chakra-remedies de betreffende chakra’s weer in evenwicht te brengen, wordt de weg geopend naar zelfgenezing.

Stel u heeft een cliënt met een probleem dat gerelateerd is aan het tweede en vierde chakra, het geslachtchakra en het hartchakra. U kunt uw cliënt dan een flesje meegeven, dat een combinatie is van Fase 2, Metatron en Fase 4, Rafaël. Met deze combinatie aan Serafijn Remedies brengt u dan beide chakra’s weer in balans, waardoor ruimte ontstaat voor zelfgenezing.

Het Serafijn “On the wings of an Angel”-systeem is hierdoor te gebruiken als compleet healingsysteem.*

Het bepalen welke chakra’s uit balans zijn kan op verschillende wijzen gedaan worden:

• Door middel van kennis van de chakra’s en de aan die chakra’s gerelateerde klachten, zie ook het repertorium.
• Door middel van aftasten van de chakra’s door iemand die heldervoelend is.
• Door kinesiologisch testen of testen met de biosensor, eventueel in combinatie met de “On the wings of an Angel”-testset.Testset Serafijn Chakra Remedies

 


Na het bepalen welke van de zeven remedies van toepassing zijn kunnen de testflesjes in het etherisch dubbel van de cliënt gebracht worden en opnieuw gemeten worden of deze combinatie correct is.

U geeft de cliënt een chakrasteentje en buideltje mee, met een flesje met de betreffende remedies, die u samenstelt uit de speciaal daarvoor verkrijgbare Serafijn Essential Healing System-premixer flesjes.

 Serafijn Chakra Remedies Premixers


Naast deze 7 chakra-remedies kunt u de samenstelling van het gebruikersflesje indien gewenst verfijnen door deze aan te vullen met een of meer van de Serafijn Single Remedies en/of de Serafijn Combination Remedies. Dit is een serie aan bloesemremedies en edelsteenremedies, die in de loop van de jaren steeds verder uit zal breiden om het systeem zo compleet mogelijk te maken. Ook andere soorten bloesemremedies, edelsteenremedies en omgevings-remedies kunt u indien gewenst toevoegen.

Het samenstellen van een flesje voor uw cliënt.

Aanbevolen wordt om voor uw cliënt een gebruikersflesje te maken van 10ml. Hieruit druppelt de cliënt elke dag 5 druppels op de chakrasteen. Dit 10ml flesje gaat ca. 1 maand mee. U druppelt uit de speciale 30ml Serafijn Essential Healing System Premixers. Dit zijn geconcentreerde uitvoeringen van de “On the wings of an Angel”-remedies. Per chakra, dus per premixer, doet u 10 druppels in het 10ml gebruikersflesje, dat u daarna afvult met bronwater of nog beter, met mineraalwater. Met een 30ml Seraphim Essential Healing System Premixer-flesje kunt u ca. 50 gebruikersflesjes maken.

Speciaal voor dit doel hebben wij onze plastic gebruikers knijpflesjes 10ml, die voorzien kunnen worden van stickers die kant en klaar zijn, waar u alleen op aan hoeft te kruisen welke chakra-remedies u in het flesje heeft gedaan. De flesjes hebben geen pipet, maar een speciale opening, waardoor de cliënt door licht te knijpen in de fles eenvoudig kan druppelen.

Wilt u losse remedies toevoegen van de serie Seraphim Single Remedies en/of de Serafijn Combination Remedies, dan doet u twee druppels per remedie extra in het gebruikersflesje.Gebruikersknijpflesje


Stickers gebruikersflesje, per vel van 24 stuks.


De set wordt geleverd inclusief dubbel repertorium met ca. 150 entries met kwalen per chakra en alle kwaler met bijbehorende remedies.


In deze balk vindt u gerelateerde producten en informatie over waar de producten aangeschaft kunnen worden. (Op de plaatjes klikken.)

Alle Serafijn "Essential Healing Set"-producten vindt u hier.


Chakra-testset, met de remedies van "On the Wings of an Angel".


Informatiekaart in kleurenprint, gelamineerd. ca. 21 * 30cm (A4-formaat), dubbelzijdig bedrukt.

Korte beschrijvingen van alle Bach Bloesem Remedies en alle Serafijn Remedies.

Onmisbaar voor elke therapeut en zelfbehandelaar.


Informatieboekje met beschrijvingen van alle Serafijnproducten.

Beschrijvingen van:

Serafijn Single Remedies
Serafijn Chakrasteen
Serafijn "On the wings of an Angel"
Serafijn Essentieel Healing Systeem Serafijn Edelsteenremedies
Serafijn Combinatieremedies

Geschreven door Frank Fokke, 32 pagina's, met 76 kleurenfoto's en illustraties.


Poster met foto's van alle Serafijn Remedies. A4-formaat (21 * 30cm), gelamineerd.

© Frank Fokke 2006.
Niets van deze pagina's mag worden gekopieerd in boekvorm of op digitale wijze zonder uitdrukkelijke toestemming van de eigenaren.

Serafijn Remedies, eerlijke zuivere remedies!