Serafijn Combinatieremedies

Beschrijving van de combinatieremedies van Serafijn Remedies. Gebruik de remedies op de chakrasteen.

Door de moedertincturen van de Serafijn Single Remedies in speciale combinaties te mengen ontstaan nieuwe moedertincturen, toegespitst op een specifiek probleemgebied.

Deze combinatiemoedertincturen worden gebruikt om de Serafijn Combinatieremedies te maken.

Deze combinatieremedies worden geleverd in 10ml flesjes, met chakrasteen en chakrasteenbuideltje. Hierdoor wordt het mogelijk voor specifieke problemen een vaste combinatie in te zetten om het probleem aan te pakken. Natuurlijk met de chakrasteen, zodat u geen remedies in hoeft te nemen.

De combinaties werken even goed bij dieren. Niet bij ieder dier is het handig om de chakrasteen te gebruiken, daarom zijn de flesjes ook zonder chakrasteen leverbaar. Een flesje gaat ongeveer een maand mee. Mocht u na die maand dezelfde remedie nogmaals willen gebruiken, dan hoeft u dus ook geen nieuw chakrasteentje te nemen, u kunt dan het steentje dat u heeft gewoon door blijven gebruiken.

De volgende combinaties zijn ontwikkeld:

Aarding/Grounding [MaÔs, Paarse dovenetel, Duizendblad, Kaasjeskruid, Wilgenroosje, Hematiet, Brandnetel]

Voor wie het contact met de aarde kwijt is. De remedie zet u weer met beide benen op de grond. Goede aarding is van belang in geval van stress en desoriŽntatie. Vooral mensen in de grote steden, die weinig contact hebben met de natuur kunnen het contact met de aarde gemakkelijk verliezen.

Angst/Fear [Maskerbloem, Pompoen, Boterbloem]

Bij angsten met bekende oorzaak. FobiŽn, verlegenheid, onzelfverzekerdheid, faalangst, etc. (Voor dieren met bekende maar niet reŽle angsten. Angst voor onweer, vuurwerk, angst voor anderen, voor de rolcontainers op straat, etc.)

Balans brengen/Balancer [Bergkristal, Brunel, Zonnebloem, Geitenbaard]

Deze combinatie helpt u het uw emotionele balans te hervinden. Pas als uw emotionele balans herstelt is kunt u genezen en spiritueel groeien.

Bescherm jezelf/Protect yourself [Duizendblad, Roze duizendblad, Wilgenroosje, Zwarte Toermalijn]

Geeft bescherming tegen negatieve invloeden van buitenaf. Voor mensen die de negatieve enrgieŽn van anderen oppakken en niet van zich af kunnen zetten. Beschermt u tegen energiezuigers.

Eenzaamheid/Loneliness [Edelopaal, Bereklauw, Boterbloem, Gebroken hartje, Hondsdraf]

Leert u om te gaan met eenzaamheid en bouwt het om naar een positieve kracht om weer anderen te gaan ontmoeten en verder te gaan met uw leven. (Voor dieren die niet goed tegen alleen zijn kunnen.)

En Actie!/And Action! [Braam, Judaspenning, Madeliefje, Vingerhoedkruid, Boerenwormkruid, Wild gras]

Je hebt best goede ideŽen, alleen het komt er gewoon niet van om er iets mee te doen. Deze combinatie helpt je woorden om te zetten in daden en actief te worden in plaats van passief te blijven.

Gelukkige familie/Happy Family [Gebroken hartje, Kamille, Brandnetel, Bosviool, Guldenroede, Struikheide]

Een combinatie die je helpt te integreren in je familie, die je helpt familiebanden te verstevigen, door begrip te krijgen voor elkaars standpunten. Helpt om negativiteit om te bouwen in positieve familierelaties. Eigenlijk moet de complete familie aan deze remedie, maar als u het alleen doet zal ook dat zijn positieve utistraling op de hele familie hebben.

Heler/Healer [Amethystkwarts, Duizendblad, Azuriet, Onyx zwart, Kaasjeskruid]

Helpt de heler/therapeut/genezer om zichzelf te beschermen tegen negatieve invloeden van zijn/haar cliŽnten. Ook voor mensen die in de gezondheidszorg werken. Het maakt mogelijk om anderen te helpen en medeleven te tonen, zonder dat je ten onder gaat aan andermans problemen. Je houdt een gepaste afstand.

Innerlijke genezer/Inner Healer [Brunel, Courgette, Amazoniet, Puntspirea, Smeerwortel]

Zet de innerlijke genezer aan het werk waardoor ruimte ontstaat voor zelfgenezing. De geest is tot veel meer in staat dan de meeste mensen denken als het op genezen aankomt. Deze remediecombinatie legt de basis voor herstel.

Inzicht/In sight [Zilverschoon, Valeriaan, Bronwater]

Geeft je inzicht in je eigen handelen, waardoor je gaat begrijpen waarom je bent zoals je bant. Je leert op een afstand naar jezelf te kijken en ziet je eigen fouten en bent in staat om jezelf de juiste richting op te sturen, vrij van angsten en jaloezie.

Leiderschap/Leadership [Ridderspoor, Roze duizendblad, Aventurijn, Reuzenbalsemien]

Helpt je je geboren leiderskwaliteiten op gepaste manier uit te buiten. Maakt je een passionele, charismatische leider.

Loslaten/Letting go [Vingerhoedskruid wit, Bosviool, Grasklokje, Rode kastanje, Vergeetmenietje]

Loslaten van het verleden, loslaten van negatieve ervaringen. Geef ze een plekje en ga door met je leven, terwijl je lering trekt uit hetgeen gebeurd is. Helpt je ook verder te gaan na groot verlies. Een vriend, geliefde, dier, familielid is je ontvallen, je kan niet meer verder. Deze remedie helpt je om het verlies een plekje te geven en er positief mee om te gaan. (Ook voor dieren die hun leider of baasje moeten missen.)

Ontspannen/Relaxing [Kamille, Valeriaan, Lavendel, Duizendblad, Brunel, White chestnut, Agaat Botswana]

De boog kan niet altijd gespannen zijn, toch zijn er zat mensen die (al dan niet tijdelijk) niet in staat zijn zich te ontspannen. Deze combinatie helpt je juist met dat ontspannen. En als je ontspannen door het leven gaat zijn de problemen waar je mee worstelt ineens veel minder groot en ga je daar beter mee om.

Opgebrand/Burn-out [Lavendel, Madeliefje, Brunel, Valeriaan, Wilde brem, Geitenbaard, Hondsroos]

Als het even helemaal over is, je kan gewoon niet verder. Deze combinatieremedie helpt je weer om je leven op de rails te krijgen.

Opschonen/Cleanser [Zwarte Toermalijn, Wilgenroosje, Duizendblad]

Voor het reinigen van ruimten, het ontdoen van negatieve energieŽn. Bijvoorbeeld na vervelend bezoek, of bij therapeuten na een behandeling van iemand met een negatieve aura. Doe een paar druppels op de chakrasteen en leg die al voor de behandeling of voor het bezoek al in de ruimte. Of los het flesje op in 300ml water en verdamp dat in de kamer, of vernevel het met een sprayer.

Puberteit/Puberty [Mimulus, Teunisbloem, Trompetbloem]

Ieder kind (en ook dier) die in de pubertijd komt worstelt met dezelfde problemen. De eigen identiteit en afzetten tegen de gevestigde orde (school, ouders/verzorgers). Deze remedie helpt het kind/het dier deze problemen te overwinnen.

Ruggesteun/Back support [Paardebloem, Sering, Azuriet]

Voor mensen die geen ruggengraat tonen, die problemen hebben met het feit dat niet alles loopt zoals zij zouden willen dat het loopt. Voor de pietjes-precies onder ons. Deze problemen uitten zich door pijn in de rug, schouders, nek en hoofdpijnen.

Seksuele stabiliteit/Sexual Stability [Fluitenkruid, Paarse dovenetel, Teunisbloem, Trompetbloem, Vogelwikke]

Veel mensen hebben problemen met hun seksualiteit. Het uitten van gevoelens, schaamte voor het eigen lichaam, niet kunnen genieten van lichamelijk contact, trauma's door aanranding of incest. Deze combinatieremedie pakt vele aspecten van deze problematiek aan en leert u weer te genieten van uzelf en uw partner.

Slaap lekker/Sleep Well [amille, Lavendel, Valeriaan, St. Janskruid, Agaat Botswana, Amethystkwarts]

Voor de goede nachtrust, zonder uren wakker te liggen, zonder angstdromen. Ook ideaal voor kinderen die niet kunnen (door)slapen.

Spirituele ontwikkeling/Spiritual Development [ozekwarts, Zilverschoon, Amethyst quarts]

Helpt u met uw spirituele ontwikkeling. Balanceert uw hogere chakra's, waardoor de weg naar spiritualiteit geopend wordt.

Spreek!/Speak! [Trompetbloem, Boterbloem, Groot hoefblad, MaÔs, Hondsdraf]

Spreken in het openbaar, opkomen voor uw eigen mening. U heeft wat te zeggen, maar hoe breng je het zo dat anderen luisteren. Deze remedie helpt u de juiste richting op. Ontspant u, zodat u snel kunt denken en adequaat reageert op opmerkingen van anderen, assertief, zonder de ander aan te vallen of te kwetsen.

Traumaverwerking/Trauma Recovery [Hondsdraf, Rode klaver, Waterwilgenroosje, Kamille, Wilgenroosje, Zonneroosje]

Trauma's van vroeger zetten zich vast in uw lichaam. Indien ze niet goed verwerkt worden zullen ze zich openbaren door allerlei onverklaarbare pijnen en ziekten. Deze remedie helpt u bij het verwerkingsproces. Dit zal niet altijd een makkelijk proces zijn, maar het is een vereiste om van al die vervelende kwaaltjes en kwalen af te kunnen komen. Schoon schip maken dus.

Vertrouwen/Confidence [Speerdistel, Braam, Madeliefje, Judaspenning, Rhodoniet, Boerenwormkruid, Pompoen, Groot hoefblad]

Helpt mensen en dieren het vertrouwen herstellen in de medemens. Indien iemand verdriet en pijn is aangedaan, dan wordt het vertrouwen geschonden. Als dit al te vaak gebeurt, kruip je terug in je schulp. Maar met behulp van deze remedie hervind je het inzicht dat niet iedereen slecht of tegen je is. Het helpt je het vertrouwen te hervinden dat nodig is om normaal te kunnen functioneren. (Ook voor dieren, die een slechte tijd hebben gehad en opnieuw moeten leren op het (nieuwe) baasje te kunnen vertrouwen).

Gebruiksvoorschrift Serafijn Combinatieremedies.

Geadviseerd wordt de remedies te gebruiken in combinatie met de chakrasteen. U druppelt elke morgen 5 druppels uit het flesje op de chakrasteen die u in een leren buideltje om uw nek draagt. Indien u geen buideltje om uw nek wil dragen kunt u ook onze stoffen buidel nemen en die bijvoorbeeld in uw borstzak of broekzak doen. Dames nemen de stoffen buidel ook vaak en maken hem met een veiligheidsspeld vast aan de onderkleding.

De chakrasteen met de remedies geeft positieve energie af gedurende de hele dag en neemt negatieve energie op in de chakrasteen. Het is een ideale manier om de voordelen van bloesemremedies en edelsteenremedies te ondervinden, zonder dat u remedies in hoeft te nemen. Leest u bij Chakrasteen in het menu op www.frankfokke.nl meer over deze methode van gebruik.

Bij dieren waar het niet mogelijk is om een chakrasteen om de nek te hangen, honden, katten etc, kunt u de remedies ook geven door ze in het voer te doen of in de bek te druppelen. Twee maal daags twee druppels. Bij kleine dieren legt u de chakrasteen tegen de kooi aan, daar waar het dier het meest zit/slaapt. Uiteraard zonder dat het dier bij het steentje kan. De steentjes zijn volstrekt ongevaarlijk, ook als het per ongeluk opgegeten wordt.

Uw therapeut kan eventueel een andere applicatiewijze of dosering adviseren.

In deze balk vindt u gerelateerde producten en informatie over waar de producten aangeschaft kunnen worden. (Op de plaatjes klikken.)

Serafijn Combinatieremedies.


Informatiekaart in kleurenprint, gelamineerd. ca. 21 * 30cm (A4-formaat), dubbelzijdig bedrukt.

Korte beschrijvingen van alle Bach Bloesem Remedies en alle Serafijn Remedies.

Onmisbaar voor elke therapeut en zelfbehandelaar.


Informatieboekje met beschrijvingen van alle Serafijnproducten.

Beschrijvingen van:

Serafijn Single Remedies
Serafijn Chakrasteen
Serafijn "On the wings of an Angel"
Serafijn Essentieel Healing Systeem Serafijn Edelsteenremedies
Serafijn Combinatieremedies

Geschreven door Frank Fokke, 32 pagina's, met 76 kleurenfoto's en illustraties.


Poster met foto's van alle Serafijn Remedies. A4-formaat (21 * 30cm), gelamineerd.

© Frank Fokke 2006.
Niets van deze pagina's mag worden gekopieerd in boekvorm of op digitale wijze zonder uitdrukkelijke toestemming van de eigenaren.

Serafijn Remedies, eerlijke zuivere remedies!