Serafijn "Chakrasteen"

Een nieuwe methode voor toepassing van bloesem-, edelsteen- en omgevingremedies, waarbij geen remedies meer ingenomen hoeven te worden.

 

 De Chakrasteen ©Hoe bloesemremedies over het algemeen gebruikt worden zal bij de meesten van u wel bekend zijn. Viermaal daags vier druppels klinkt dan ook door in je oren. De remedies worden dan dus via de mond ingenomen.

Een andere methode is de methode Krämer, waarbij specifieke remedies aangebracht worden op specifieke plaatsen van het lichaam. Heb je last van je darmen, dan kijk je precies waar het pijnpunt/gebied zich bevindt, je zoekt op welke bloesems bij dat gebied horen en druppelt de bijbehorende remedies op die plek. Eventueel zitten de druppels in een crème verwerkt, om ze beter aan te kunnen brengen.

Maar er is nu een nieuwe methode, die een groot aantal voordelen in zich heeft. De druppels worden aangebracht op een speciale poreuze steen, die vervolgens in een leren buideltje om de nek gedragen wordt. Het voordeel is dat de druppels niet meer ingenomen hoeven te worden, je hangt gewoon het buideltje om je nek. Het probleem van het vergeten in te nemen is voorbij, het probleem van het vergeten het flesje mee te nemen is dus ook voorbij.

Hoe werkt het dan? Een uitleg:

Bloesemremedies voeren een correctie uit op het energieveld van de mens (of dier). Ze voegen een bepaald soort energie toe, waar op dat moment een tekort aan is. Het signaal dat de remedies geven is slechts heel licht. De geest, ziel en het lichaam pakken het aan en voeren de energetische correctie uit. Als de energie weer stroomt zoals het moet stromen, dan is de blokkade opgeheven en zijn kan de inwendige genezer zijn werk doen.

De energie stroomt in het lichaam langs meridianen en chakra’s. Een chakra is een energieknooppunt, er zijn zeven belangrijke chakra’s, hoofdchakra’s genaamd. Op het plaatje ziet u dat de zeven chakra’s verdeeld zijn over het lichaam, van het stuitje tot aan de kruin. Iedere chakra regelt de energiestroom naar de organen die erbij in de buurt liggen. De hoogste drie chakra’s, het keel-, het voorhoofds- en het kruinchakra zijn tevens gekoppeld aan spirituele zaken. De laagste drie chakra’s, het stuit-, het heiligbeen- en het zonnevlechtchakra zijn gekoppeld aan lichamelijke zaken. Het hartchakra wordt ook het brugchakra genoemd, omdat deze de brug is tussen de drie lichaamsgerichte en de drie spiritueel gerichte chakra’s.

Naast dat de energie door het lichaam van een mens (of dier) stroomt straalt een lichaam ook energie uit. Het is omgeven door een energieveld, de aura genoemd. De aura bestaat uit verschillende lagen. De eerste laag wordt het energetisch dubbel genoemd, omdat het een weerspiegeling van het lichaam is. Iedere afwijking van het lichaam is te ‘zien’ in het energetisch dubbel. Een magnetiseur voelt met zijn handen door het energetisch dubbel en voelt zonder de cliënt aan te raken waar afwijkingen optreden en controleert of die overeenkomen met de klachten van de cliënt.

Door in het energetisch dubbel energie toe te voegen heft een magnetiseur energetische blokkades op, waardoor de interne genezer het lichaam helpt met het helingsproces.


Op de chakrasteen zijn de juiste bloesemremedies aangebracht die de cliënt nodig heeft om het energieveld te corrigeren. Dit steentje wordt in het buideltje gedaan en bij de cliënt om de nek gehangen. Het buideltje hangt in het energetisch dubbel vóór het hartchakra, de brug tussen alle chakra’s. In de steen is dan ook het teken van het hartchakra gegraveerd. Via het energetisch dubbel en het hartchakra wordt de corrigerende energie van de bloesemsteen verdeeld over het lichaam en stroomt het naar die plekken waar de remedies benodigd zijn.

De voordelen van deze methode.
1. Normaal worden bloesemremedies ingenomen. Dit gebeurt slechts 4 maal per dag. De bloesemsteen geeft continu, de hele dag, de corrigerende energie af.
2. Vergeten bloesemremedies in te nemen is er niet meer bij, je houdt het buideltje met het steentje gewoon dag en nacht om. Wil je het ’s nachts af doen (verplicht bij kinderen!) dan leg je het buideltje onder je kussen, of hang het aan het hoofdeind van het bed. Zodra je wakker wordt doe je hem weer om.
3. U neemt niets meer in, heeft dus geen problemen meer met alcoholintoleranties, de remedies kunnen niet meer ‘slecht’ worden door vuile pipetten of door een andere oorzaak vervuild water. Geen geknoei meer met conserveermiddelen als alcohol, glycerine of azijn.
4. Niemand ziet u meer remedies innemen. Het buideltje dat u om heeft draagt u gewoon onder uw kleren. Het is een suede buideltje, het wordt veel gebruikt en is modieus. U hoeft dus niemand iets uit te leggen.

U brengt elke dag enkele druppels remedie op het steentje aan. Na een dag begint de uitstraling af te nemen, is het niveau van de energie die afgegeven wordt te laag geworden om nog goed te kunnen functioneren. U ontvangt dus naast het steentje een 10ml flesje, waaruit u eenmaal per dag 5 druppels op het steentje aanbrengt. Aan het eind van de maand gooit u het steentje gewoon in de vuilnisbak.

Edelsteenremedies
De chakrasteen kan ook gebruikt worden om onze edelsteenremedies op aan te brengen. Ook is dit de ideale methode om edelsteenremedies te combineren met bloesemremedies. Ze kunnen beiden gewoon op de chakrasteentjes aangebracht worden, omdat ze beiden energetisch op een ander niveau werken.

Kort het koordje waar het buideltje aan hangt eventueel in, zodat het precies op het hartchakra hangt. Dit is de plek precies tussen de tepels.

 


Veiligheid.
Deze steentjes zijn ontwikkeld voor de voordelen die hierboven genoemd zijn en ook voor de veiligheid van het gebruik. Het is een zachte, non-invasieve heelwijze, zonder dat er dus remedies ingenomen worden of op de huid worden aangebracht. Doet u bij kinderen het buideltje ’s nachts af, omdat het kind verstrengeld kan raken in het koord. Ook bij dieren kunt u het buideltje gebruiken. Maakt u het kort aan de halsband vast, de energie vindt zijn weg. Bij kleine dieren hangt u het buideltje net buiten het bereik van het dier. Bijvoorbeeld op de kooi, of naast de kooi.
Mocht een dier of een kind het steentje opeten, dan is er weinig aan de hand. U hoeft geen specifieke actie te ondernemen. De steentjes zijn niet giftig.

Vanaf heden kunt u in plaats van een gebruikersflesje ook een chakrasteentje met buidel krijgen, goed voor een maand lang gebruik. De prijs is gelijk aan die van een standaard gebruikersflesje.Voor therapeuten.

Hoe maakt u gebruik van de chakrasteentjes voor uw cliënten?

U kunt de chakrasteentjes in combinatie met een buideltje en een 10ml druppelflesje aanschaffen in onze shop. U krijgt de steentjes per stuk geleverd. U maakt het flesje aan door twee à drie druppels per remedie uit het stockflesje in het 10ml flesje te doen en het af te vullen met bronwater. De cliënt druppelt elke dag de 5 druppels uit het flesje op het steentje. Het steentje is zo gemaakt dat dit met gemak opgenomen wordt. Indien de cliënt de remedies op komt halen, dan kunt u het steentje reeds in het buideltje doen, met de druppels voor de eerste dag. U kunt zo ook het druppelen eerst even voor doen.© Frank Fokke 2006.
Niets van deze pagina's mag worden gekopieerd in boekvorm of op digitale wijze zonder uitdrukkelijke toestemming van de eigenaren.

Serafijn Remedies, eerlijke zuivere remedies!